NL |  FR

Waarom Poels 

TOTAALAANBOD
Klanten die kiezen voor de firma Poels kunnen op beide oren slapen. De totale afwerking behoort tot ons aanbod en wordt van a tot z door ons uitgevoerd en opgevolgd. Het bespaart de klant erg veel tijd, moeite en geld, aangezien hij anders voor ieder onderdeel apart een andere leverancier moet aanstellen.


SERVICE
Het bestaat nog: bedrijven die ‘springen’ voor hun klant. Het team van Poels is permanent beschikbaar om direct te voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. De vlakke bedrijfsstructuur laat toe dat er op ieder niveau snel beslissingen kunnen genomen worden om de klant zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Wie al met Poels heeft gewerkt, weet dit enorm te waarderen.


HOGE KWALITEIT EN MOEILIJKHEIDSGRAAD
Poels deelt een aantal vaste normen en waarden met zijn klanten. Zo hechten wij erg veel belang aan een hoge kwaliteit. Dit niet alleen in de keuze van de beste materialen, maar ook in de fierheid waarmee we ons vakmanschap tonen. Dat verklaart ook waarom wij veel in de zorgsector actief zijn: hoge kwaliteitseisen liggen ons wel. Met alle ervaring in de zorgsector, weet Poels dat nieuwbouw en vooral renovatie van deze projecten niet evident is.


VERTROUWEN EN ERVARING
De bedrijfsleiding van Poels, maar zeker ook onze mensen op de werven, staan zeer dicht bij de klant. Doorheen de jaren groeit er een vertrouwensrelatie, die nodig is om fl exibel op de noden van de klant te kunnen inspelen en eventuele problemen direct te kunnen aanpakken. Kortom Poels mikt altijd op een klantenrelatie op lange termijn.


AFSPRAKEN
Poels is het gewoon tegen krappe deadlines te werken. Ons bedrijf snapt dat iedere dag vertraging de klant geld kost. Ook belangrijk hierbij is dat Poels op een wijd netwerk van gekende leveranciers kan rekenen die tijdig de benodigde materialen en grondstoffen kunnen bezorgen.


INNOVATIEF
Of het nu gaat om nieuwe technieken, materialen of machines, de vooruitgang in de sector wordt door Poels op de voet gevolgd. Er worden kosten noch moeite gespaard om de laatste snufjes in huis te halen. Zo werd er de laatste jaren fors geïnvesteerd in het CNC-gestuurde machinepark.